top of page
rubens_ruimte_v1_2.png
Zoeken
  • Foto van schrijverRuben Bruggeling

Soulmate @ Rabo theater de Meenthe en Praktoraatsdagen

Van 1 tot 3 oktober was Soulmate in Steenwijk. Die dagen waren wij en Soulmate uitgenodigd om deel te nemen aan een ontmoetingsevenement rondom 'praktoraat en brede vorming' op het mbo.


Woensdag werd de geweldige man Koen Vos op de bijzondere locatie rabotheater: De Meenthe ingesteld als Praktor op ROC Friese Poort.


Het waren twee geweldig (intense) dagen waar ook Sanne van Grinsven: Silent Art weer van de partij was! Zij zorgde voor een bijzondere inrichting met 'lichtbollen', ook was de Soulmate tablet met rustgevende muziek en geluiden weer van de partij.


Als programmering hebben we samen met Martin Jans een paar 'pop-up zingevings-activiteiten' laten zien; verschillende creatieve manieren om studenten bezig te laten zijn met identiteit, levensbeschouwing en geloof.


Ik ben dankbaar te zien dat er nieuwe beweging ontstaat in het levensbeschouwelijk en identiteitstraject dat studenten doormaken op het MBO en overig onderwijs. En het is geweldig daarin te kunnen bijdragen door middel van het Soulmate project.


Soulmate stond dit keer zelfs in een zijkamertje van een vakantiehuis! Ze komt letterlijk overal. Check hier een paar prachtige plaatjes.16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page