top of page
rubens_ruimte_v1_2.png
Zoeken
  • Foto van schrijverRuben Bruggeling

Soulmate @ Graceland Festival 2018

Soulmate heeft een geweldige tijd beleefd op Graceland festival. Van 16 tot 19 augustus stond Soulmate op de Paasheuvel in Vierhouten. Het vervoer en de opbouw ging door wat aanpassingen van afgelopen maand een stuk sneller dan vorige keer.


Sanne van Grinsven heeft gezorgd voor een unieke inrichting waarbij je een brief kon schrijven naar jezelf. Deze zal later nog naar ieder die er een geschreven heeft verstuurd worden.


Graceland was de eerste buitenlocatie voor Soulmate, eventjes werd het spannend toen er om 3 uur s' nachts een fikse regenbui uitbrak! Gelukkig waren we er op tijd bij met het zeil. Natuurlijk had ik Soulmate wel zo goed mogelijk voorbereidt op een dergelijke locatie en haar een mooie beitslaag gegeven. Het staat haar wel moet ik zeggen, zo'n glimlaag.


Het festival zelf was een bijzondere gelegenheid om kennis te maken met allerlei belevingsvormen van het christelijk geloof en het spiritueel leven. Er was plek voor iedereen, hierdoor ontstonden er interessante samenkomsten en mogelijkheid tot gesprek en dialoog op allerlei gebieden. Want hoe zoeken we naar oplossingen en eenheid zonder dat we daarvoor samenkomen?


We staan in de Volkskrant! Een samenvatting van het festival kun je vinden met de volgende link16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page